NgeunaanMED

Maca deui
  • Tentang Kami

    Tentang Kami

    Ningbo Zhengyuan Medicinal Materials Co. LTD (sacara resmi katelah Ningbo Ciliang import and Export Co., Ltd.) aya di kota Cixi anu kasohor janten tempat awal sasak cross-laut panggedéna di dunya anu dingaranan Hangzhou. Teluk.
  • Tim R & D

    Tim R & D

    Ngandelkeun platform Akademi Élmu Cina, perusahaan parantos ngadegkeun tim panalungtikan sareng pamekaran anu diwangun ku dokter sareng master di bumi sareng di luar negeri anu parantos kalibet dina panalungtikan profésional anu relevan salami mangtaun-taun.

WartajeungKajadian

Témbongkeun Sadaya
  • 7000 jalma nempo dental curiga AIDS ...

    Dokter gigi di Oklahoma State Amérika Serikat ngagaduhan résiko kaserang HIV atanapi virus hépatitis dina sakitar 7.000 pasien kusabab ngagunakeun alat anu najis.Ratusan pasien anu dibéjaan sumping ka lembaga médis anu ditunjuk dina 30 Maret pikeun ngajalanan tés saringan pikeun ...
  • Pasén panggedéna di médis Inggris hi ...

    Numutkeun kana "Guardian" Inggris anu dilaporkeun dina 12 Nopémber 2021, sakitar 22,000 pasien dental di Inggris dirawat sacara teu leres ku dokter gigi dina prosés kontrol inféksi sareng didesek ngalaporkeun hasil tés pikeun COVID-19, HIV, Hépatitis B sareng Hépatitis. C virus.Acc...