NgeunaanJEUNG

Maca deui
  • About Us

    Tentang Kami

    Ningbo Ciliang impor sarta Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina 2018. Pausahaan ieu lokasina di kota basisir geulis Ningbo, China.It mangrupakeun perusahaan tinggi-tech specializing dina R & D, produksi, jualan jeung jasa di. produk diagnostik vitro (IVD).
  • R & D Team

    Tim R & D

    Ngandelkeun platform Akademi Élmu Cina, perusahaan parantos ngadegkeun tim panalungtikan sareng pamekaran anu diwangun ku dokter sareng master di bumi sareng di luar negeri anu parantos kalibet dina panalungtikan profésional anu relevan salami mangtaun-taun.

WartajeungKajadian

Témbongkeun Sadaya
  • Papanggihan sareng Prévalénsi Omi Keron mut...

    1. Papanggihan sareng Prévalénsi galur mutan Omi Keron Dina 9 Nopémber 2021, Afrika Kidul ngadeteksi varian B.1.1.529 tina coronavirus anyar tina conto kasus pikeun kahiji kalina.Dina ngan 2 minggu, galur mutan janten galur mutan dominan mutlak tina kasus inféksi makuta anyar di Ga...
  • China’s Sinovac vaccine and India’s Covishield vaccine will be “recognized” in Australia’s official declaration for border opening

    Vaksin Sinovac Cina sareng India & #...

    Badan Obat Australia (TGA) ngumumkeun pangakuan Vaksin Coxing di China sareng Vaksin Covishield Covid-19 di India, nyayogikeun jalan pikeun wisatawan mancanagara sareng mahasiswa anu parantos divaksinasi ku dua vaksin ieu ka Australia.Perdana Mentri Australia Scott Morrison ...